Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Wölfe Große Klingen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Dörfel is nu in balbezit. Gansen rent richting de bal. Dörfel maakt een afschuwelijke overtreding. Dörfel krijgt een gele kaart. Gansen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gansen komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Große Klingen 1:0

14e minuut.
Kamat rent richting de bal. Gansen verovert de bal door een tackle van achteren. Gansen speelt de bal door. Jahnschneider rent richting de bal. Jahnschneider draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Große Klingen 2:0

17e minuut.
Bader rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mainz. Bader is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bader met een snel genomen vrije trap. Jahnschneider maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dörfel passt de bal met de wreef. Kamat is nu in balbezit. Kamat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gaar de bal. Gaar draait met de bal, schiet en ... Janert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kamat probeert naar een medespeler te passen. Horst bereikt de bal nog maar net als eerste. Horst geeft een hoge lob. Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wölfe 48%, Große Klingen 52%.
Fortuna Wölfe - Große Klingen 2:0

69e minuut.
Maric bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfel verovert de bal door een tackle van achteren. Dörfel geeft een hoge lob. Jahnschneider is nu in balbezit. Jahnschneider schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Oettrich trapt de bal weg. Bader kopt de bal weg. Oettrich controleert de bal met de borst. Jahnschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Jahnschneider schiet op doel. Pollanten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wölfe 40%, Große Klingen 60%.
Fortuna Wölfe - Große Klingen 2:0