Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rasende Frösche Tapfere Füchse
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Helmes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stemmer heeft problemen om de bal te vangen. Reichenau is nu in balbezit. Reichenau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Maibach geeft de bal voor. Klungelig pakt Kruska de bal. Haberbosch is nu in balbezit. Reichenau verovert de bal door een tackle van achteren. Reichenau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Perchtold geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oelke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beuche is nu in balbezit. Beuche geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Rosbigalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuncer speelt de bal door. Reichenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Reichenau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Haberbosch is nu in balbezit. Reichenau onderschept slim de pass. Rauw rent richting de bal. Reichenau onderschept slim de pass. Reichenau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Frösche - Tapfere Füchse 0:1

30e minuut.
Tuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Chriske verovert de bal door een tackle van achteren. Chriske probeert naar een medespeler te passen. Rosbigalle rent richting de bal. Rosbigalle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rasende Frösche - Tapfere Füchse 1:1

38e minuut.
Pink rent richting de bal. Chriske onderschept slim de pass. Chriske geeft een lange en hoge pass. Rosbigalle is nu in balbezit. Rosbigalle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Chriske onderschept slim de pass. Chriske passt de bal zonder na te denken. Rosbigalle rent richting de bal. Rosbigalle draait met de bal, schiet en ... Vorbeck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Frösche 47%, Tapfere Füchse 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rasende Frösche - Tapfere Füchse 1:1

57e minuut.
Beuche passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rosbigalle de bal. Maibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosbigalle onderschept slim de pass. Rosbigalle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Matthäus probeert naar een medespeler te passen. Tuncer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuncer speelt de bal door. Balent rent richting de bal. Balent haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Frösche - Tapfere Füchse 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Frösche 57%, Tapfere Füchse 43%.
Rasende Frösche - Tapfere Füchse 1:2