Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Genußvolle Büffel Fettige Vögel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Klungelig pakt Murawski de bal. Brunner is nu in balbezit. Brunner passt de bal zonder na te denken. Nicht rent richting de bal. Nicht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wahrburg verovert de bal door een tackle van achteren. Westhöfer verovert de bal door een tackle van achteren. Azaouagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eschenlohr verovert de bal door een tackle van achteren. Eschenlohr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Althof bereikt de bal nog maar net als eerste. Althof geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haefke de bal. Nicht rent richting de bal. Nicht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Büffel - Fettige Vögel 0:1

23e minuut.
Eschenlohr is nu in balbezit. Eschenlohr schiet op doel. Daar is Wahrburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daumann is nu in balbezit. Daumann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Labuhn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brunner rent richting de bal. Eschenlohr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brunner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brunner neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Spielmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Büffel - Fettige Vögel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Büffel 56%, Fettige Vögel 44%.
Genußvolle Büffel - Fettige Vögel 0:2

57e minuut.
Taucher probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wahrburg de bal. Wahrburg met een sublieme pass. Nicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Genußvolle Büffel - Fettige Vögel 0:3

87e minuut.
Azaouagh rent richting de bal. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murawski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genußvolle Büffel 55%, Fettige Vögel 45%.
Genußvolle Büffel - Fettige Vögel 0:3