Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheimnisvolle Kerne Cremige Raketen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Schnockweiler onderschept slim de pass. Schnockweiler geeft een lange en hoge pass. Schaller is nu in balbezit. Barg verovert de bal door een tackle van achteren. Barg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Broll probeert de bal met de borst te controleren. Kahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Barg is nu in balbezit. Kahlmann rent richting de bal. Kahlmann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Schaller controleert de bal met de borst. Broll bereikt de bal nog maar net als eerste. Broll probeert naar een medespeler te passen. Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schaller verovert de bal door een tackle van achteren. Schaller speelt de bal door. Daar is Schnockweiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frenzel verovert de bal door een tackle van achteren. Frenzel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Heyer bereikt de bal nog maar net als eerste. May verovert de bal door een tackle van achteren. May speelt de bal door. Dowe rent richting de bal. Dowe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gernhardt trapt de bal weg van het doel. Blaukopp probeert de bal met de borst te controleren. Blaukopp geeft een hoge lob. Ochsenreiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Broll bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlmann onderschept slim de pass. Kahlmann met een sublieme pass. Barg rent richting de bal. Barg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Kerne - Cremige Raketen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Kerne 64%, Cremige Raketen 36%.
Geheimnisvolle Kerne - Cremige Raketen 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Broll de bal. Kahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahlmann met een sublieme pass. Barg is nu in balbezit. Barg draait met de bal, schiet en ... Labuhn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Blaukopp is nu in balbezit. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May passt de bal met de wreef. Dowe rent richting de bal. Dowe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Geheimnisvolle Kerne - Cremige Raketen 1:1

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Labuhn niet meer kan verder spelen. Cölsch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Kerne 52%, Cremige Raketen 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Geheimnisvolle Kerne - Cremige Raketen 1:1