Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Große Klingen Große Füchse
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Inworp. Isar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamat probeert naar een medespeler te passen. Gaar is nu in balbezit. Gaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Deffke de bal. Kamat rent richting de bal. Kamat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Dörfel rent richting de bal. Dörfel passt de bal zonder na te denken. Mainz speelt de bal door. Kamat rent richting de bal. Kamat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nusseck bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusseck geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isar met een snelle inworp. Kamat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Isar is nu in balbezit. Isar geeft de bal voor. Ruman is nu in balbezit. Gaar onderschept slim de pass. Gaar haalt uit met een fantastische trap. Janker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Hölzenbein is nu in balbezit. Hölzenbein geeft een lange en hoge pass. Traxinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülte onderschept slim de pass. Bülte schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Isar verovert de bal door een tackle van achteren. Isar speelt de bal door. Traxinger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Solz de bal. Gaar rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Weishaupt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülte is nu in balbezit. Dörfel is nu in balbezit. Bülte onderschept slim de pass. Bülte draait met de bal, schiet en ... Pollanten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Große Füchse 0:1

44e minuut.
Isar onderschept slim de pass. Isar passt de bal met de wreef. Mainz met een sublieme pass. Kamat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Klingen 41%, Große Füchse 59%.
Große Klingen - Große Füchse 0:1

51e minuut.
Oettrich is nu in balbezit. Bülte onderschept slim de pass. Amberg is nu in balbezit. Bülte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Große Füchse 0:2

53e minuut.
Dörfel is nu in balbezit. Judt bereikt de bal nog maar net als eerste. Judt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amberg de bal. Amberg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Simetsreiter verovert de bal door een tackle van achteren. Simetsreiter probeert naar een medespeler te passen. Dörfel is nu in balbezit. Bülte verovert de bal door een tackle van achteren. Bülte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Große Klingen - Große Füchse 0:3

63e minuut.
Solz passt de bal met de wreef. Bülte rent richting de bal. Dörfel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bülte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Oettrich speelt de bal door. Solz heeft problemen om de bal te vangen. Judt bereikt de bal nog maar net als eerste. Simetsreiter onderschept slim de pass. Simetsreiter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Traxinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weishaupt is nu in balbezit. Traxinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weishaupt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Weishaupt kan niet meer verder spelen. Effenberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Große Klingen 58%, Große Füchse 42%.
Große Klingen - Große Füchse 0:3