Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Wölfe Budenzauber FC
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 44.4
average Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Chunri passt de bal met de wreef. Składak speelt de bal door. Daar is Krajíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahnschneider rent richting de bal. Jahnschneider draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 1:0

7e minuut.
Eski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gansen de bal onder controle te krijgen. Chunri met een sublieme pass. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 1:1

10e minuut.
Maric is nu in balbezit. Krajíček onderschept slim de pass. Krajíček passt de bal in één keer door. Chunri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 1:2

11e minuut.
Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström passt de bal in één keer door. Bader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Krajíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri rent richting de bal. Chunri probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski heeft problemen om de bal te vangen. Kadłubowski schiet op doel. Janert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Chunri passt de bal met de wreef. Sundström rent richting de bal. Sundström geeft de bal voor. Składak geeft een hoge lob. Sundström springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Röpnack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 1:3

20e minuut.
Klungelig pakt Składak de bal. Składak geeft de bal voor. Temurtas heeft problemen om de bal te vangen. Sundström rent richting de bal. Sundström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 1:4

29e minuut.
Buonavolontà passt de bal met de wreef. Chayrigues is nu in balbezit. Chayrigues passt de bal met de wreef. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Składak is nu in balbezit. Składak passt de bal zonder na te denken. Chunri rent richting de bal. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chunri passt de bal in één keer door. Sundström is nu in balbezit. Temurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström verovert de bal door een tackle van achteren. Sundström haalt uit met een fantastische trap. Janert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sundström rent richting de bal. Sundström haalt uit met een fantastische trap. Janert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jahnschneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Fäthe rent richting de bal. Jahnschneider verovert de bal door een tackle van achteren. Jahnschneider draait met de bal, schiet en ... De Berry maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wölfe 61%, Budenzauber FC 39%.
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 1:4

47e minuut.
Chunri rent richting de bal. Röpnack onderschept slim de pass. Röpnack probeert naar een medespeler te passen. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadłubowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 1:5

50e minuut.
Heyer is nu in balbezit. Heyer passt de bal zonder na te denken. Eski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnschneider onderschept slim de pass. Jahnschneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 2:5

52e minuut.
Kadłubowski passt de bal in één keer door. Daar is Składak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak speelt de bal door. Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström schiet op doel. Janert bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fäthe met een sublieme pass. Składak rent richting de bal. Składak met een sublieme pass. Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Temurtas onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chayrigues zal de hoekschop nemen. Chunri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kadłubowski is nu in balbezit. Kadłubowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 2:6

61e minuut.
Gansen rent richting de bal. Gansen passt de bal in één keer door. Daar is Temurtas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadłubowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kadłubowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberst komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sundström is nu in balbezit. Sundström passt de bal met de wreef. Kadłubowski heeft problemen om de bal te vangen. Chunri is nu in balbezit. Chunri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chunri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri speelt de bal door. Kadłubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundström schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sundström passt de bal met de wreef. Oberst bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberst passt de bal in één keer door. Chunri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kadłubowski geeft de bal voor. Chayrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Chayrigues geeft de bal voor. Chunri rent richting de bal. Chunri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 2:7

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pörtgen komt het veld opgelopen. Maric met een snelle inworp. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sundström probeert naar een medespeler te passen. Chayrigues is nu in balbezit. Chayrigues speelt de bal door. Kadłubowski rent richting de bal. Kadłubowski schiet op doel. Janert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Wölfe 78%, Budenzauber FC 22%.
Fortuna Wölfe - Budenzauber FC 2:7