Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rasende Frösche Genußvolle Büffel
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Nusser geeft een lange en hoge pass. Haberbosch controleert de bal met de borst. Bähr maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Daumann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Frösche - Genußvolle Büffel 0:1

20e minuut.
Pirzer is nu in balbezit. Pirzer geeft de bal voor. Daar is Haefke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosbigalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosbigalle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pilar passt de bal met de wreef. Chriske bereikt de bal nog maar net als eerste. Chriske probeert naar een medespeler te passen. Rosbigalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosbigalle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Amm probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Taucher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilar met een sublieme pass. Bähr bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Murawski passt de bal zonder na te denken. Woschick rent richting de bal. Met opzet legt Oelke zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Oelke naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Woschick is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Murawski met een snel genomen vrije trap. Kruska heeft problemen om de bal te vangen. Pilar met een sublieme pass. Daumann rent richting de bal. Daumann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasende Frösche - Genußvolle Büffel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Frösche 52%, Genußvolle Büffel 48%.
Rasende Frösche - Genußvolle Büffel 0:2

46e minuut.
Labbate bereikt de bal nog maar net als eerste. Daumann rent richting de bal. Labbate rent richting de bal. Labbate haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rauw de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Rosbigalle passt de bal met de wreef. Matthäus rent richting de bal. Murawski probeert naar een medespeler te passen. Daumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Daumann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kruska passt de bal in één keer door. Westhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Westhöfer probeert naar een medespeler te passen. Daumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Daumann draait met de bal, schiet en ... Bähr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Haberbosch geeft een hoge lob. Inworp. Pilar met een snelle inworp. Labbate is nu in balbezit. Labbate geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Westhöfer is nu in balbezit. Kruska verovert de bal door een tackle van achteren. Kruska geeft een lange en hoge pass. Rosbigalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosbigalle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasende Frösche 68%, Genußvolle Büffel 32%.
Rasende Frösche - Genußvolle Büffel 0:2