Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magische Schemel Königliche Kronjuwelen
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Colak speelt de bal door. Otten bereikt de bal nog maar net als eerste. Otten passt de bal met de wreef. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Jünke rent richting de bal. Pankoke onderschept slim de pass. Pankoke passt de bal in één keer door. Ilsemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magische Schemel - Königliche Kronjuwelen 0:1

22e minuut.
Inworp. Papendick met de inworp. Otten is nu in balbezit. Otten schiet op doel. Illgner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jünke speelt de bal door. Otten is nu in balbezit. Otten speelt de bal door. Colditz bereikt de bal nog maar net als eerste. Colditz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Deutsch verovert de bal door een tackle van achteren. Deutsch geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Haars de bal onder controle te krijgen. Ilsemann is nu in balbezit. Ilsemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Schemel 40%, Königliche Kronjuwelen 60%.
Magische Schemel - Königliche Kronjuwelen 0:1

58e minuut.
Wannenmeister trapt de bal weg. Jünke kopt de bal weg. Klungelig pakt Illgner de bal. Colditz bereikt de bal nog maar net als eerste. Colditz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pinky is nu in balbezit. Pinky speelt de bal door. Chahed speelt de bal door. Illgner rent richting de bal. Illgner schiet op doel. Wannenmeister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magische Schemel 44%, Königliche Kronjuwelen 56%.
Magische Schemel - Königliche Kronjuwelen 0:1