Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Böse Läufer Finstere Vögel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Trocha met een sublieme pass. Weißflog is nu in balbezit. Corral begaat een overtreding. Corral krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pantke geeft de bal voor. Weißflog kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hausmeister de bal onder controle te krijgen. Ganske rent richting de bal. Ganske schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Läufer - Finstere Vögel 0:1

20e minuut.
Daar is Pantke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machon bereikt de bal nog maar net als eerste. Machon met een sublieme pass. Adomeit rent richting de bal. Adomeit haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Läufer 58%, Finstere Vögel 42%.
Böse Läufer - Finstere Vögel 0:1

62e minuut.
Maiert onderschept slim de pass. Maiert speelt de bal door. Baab heeft problemen om de bal te vangen. Ganske is nu in balbezit. Ganske draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Landrath verovert de bal door een tackle van achteren. Hausmeister is nu in balbezit. Hausmeister probeert naar een medespeler te passen. Ganske is nu in balbezit. Ganske haalt uit met een fantastische trap. Bülow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Daar is Trocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trocha probeert naar een medespeler te passen. Maiert is nu in balbezit. Hausmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausmeister haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Läufer 56%, Finstere Vögel 44%.
Böse Läufer - Finstere Vögel 0:1