Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cremige Füchse Krankhafte Klingen
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Preißler geeft een hoge lob. Krumm kopt de bal weg. Klungelig pakt Christos de bal. Ordenewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordenewitz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Füchse - Krankhafte Klingen 0:1

14e minuut.
Tretschok probeert naar een medespeler te passen. Obrist is nu in balbezit. Obrist passt de bal zonder na te denken. Stampfer rent richting de bal. Stampfer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tretschok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tretschok passt de bal zonder na te denken. Stampfer rent richting de bal. Stampfer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cremige Füchse - Krankhafte Klingen 1:1

24e minuut.
Klungelig pakt Ordenewitz de bal. Drasch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordenewitz. Ordenewitz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Drasch verovert de bal door een tackle van achteren. Drasch probeert naar een medespeler te passen. Ernst rent richting de bal. Ernst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Füchse - Krankhafte Klingen 2:1

36e minuut.
Knesebeck geeft een lange en hoge pass. Ordenewitz heeft problemen om de bal te vangen. Christos rent richting de bal. Ordenewitz onderschept slim de pass. Ordenewitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Krumm kopt de bal weg. Drasch rent richting de bal. Drasch passt de bal zonder na te denken. Ernst is nu in balbezit. Ernst haalt uit met een fantastische trap. Habermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Füchse 41%, Krankhafte Klingen 59%.
Cremige Füchse - Krankhafte Klingen 2:1

49e minuut.
Weißflog heeft problemen om de bal te vangen. Drasch rent richting de bal. Drasch passt de bal zonder na te denken. Nord rent richting de bal. Nord geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hering rent richting de bal. Langmass onderschept slim de pass. Langmass passt de bal met de wreef. Ernst is nu in balbezit. Ernst geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ordenewitz passt de bal in één keer door. Gahn rent richting de bal. Preißler bereikt de bal nog maar net als eerste. Preißler passt de bal in één keer door. Ernst met een sublieme pass. Habermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gahn is nu in balbezit. Gahn draait met de bal, schiet en ... Funke met een sublieme pass. Stampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampfer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Obrist is nu in balbezit. Obrist geeft de bal voor. Klungelig pakt Weißflog de bal. Drasch is nu in balbezit. Drasch geeft een lange en hoge pass. Habermann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Füchse 32%, Krankhafte Klingen 68%.
Cremige Füchse - Krankhafte Klingen 2:1