Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheimnisvolle Bären Magere Kanonen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Legat geeft een lange en hoge pass. Lösch kopt de bal weg. Daar is Grobbinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalisch rent richting de bal. Kalisch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Seitz rent richting de bal. Imgrund verovert de bal door een tackle van achteren. Imgrund passt de bal met de wreef. Jarchow rent richting de bal. Jarchow haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Bären - Magere Kanonen 0:1

11e minuut.
Imgrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Imgrund geeft een lange en hoge pass. Daar is Jarchow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarchow haalt uit met een fantastische trap. Nothing werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Bären - Magere Kanonen 0:2

16e minuut.
von Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Johlermaier onderschept slim de pass. Johlermaier speelt de bal door. Jarchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarchow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Hemmerich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geiger met een snelle inworp. Imgrund rent richting de bal. Imgrund geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sauer is nu in balbezit. Sauer geeft een lange en hoge pass. Jarohs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggert verovert de bal door een tackle van achteren. Wiggert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Imgrund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eizenhöfer komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigus met de inworp. Grobbinger met een sublieme pass. Jarchow rent richting de bal. Jarchow haalt uit met een fantastische trap. Nothing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Bären - Magere Kanonen 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Bären 44%, Magere Kanonen 56%.
Geheimnisvolle Bären - Magere Kanonen 0:3

56e minuut.
Legat rent richting de bal. Wiggert is nu in balbezit. Wiggert speelt de bal door. Kalisch is nu in balbezit. Kalisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
von Falk rent richting de bal. von Falk met een sublieme pass. Daar is Pergande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johlermaier is nu in balbezit. Johlermaier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Bären 45%, Magere Kanonen 55%.
Geheimnisvolle Bären - Magere Kanonen 0:3