Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schamlose Monde Undefinierbare Esel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Jetter is nu in balbezit. Backes verovert de bal door een tackle van achteren. Backes passt de bal in één keer door. Binz is nu in balbezit. Binz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ruddigkeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddigkeit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietzsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Federbusch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kiesel onderschept slim de pass. Federbusch is nu in balbezit. Federbusch passt de bal zonder na te denken. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Monde - Undefinierbare Esel 0:1

42e minuut.
Pietzsch met de inworp. Karthäuser is nu in balbezit. Karthäuser speelt de bal door. Koller is nu in balbezit. Koller schiet op doel. Sammler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ahlgrimm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Monde - Undefinierbare Esel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Monde 60%, Undefinierbare Esel 40%.
Schamlose Monde - Undefinierbare Esel 0:2

54e minuut.
Koller verovert de bal door een tackle van achteren. Caspar rent richting de bal. Met opzet legt Federbusch zijn tegenspeler op de grond. Federbusch krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Vogel met een snelle inworp. Perino bereikt de bal nog maar net als eerste. Federbusch maakt een afschuwelijke overtreding. Federbusch krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Märklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Märklin geeft een hoge lob. Daar is Jetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karthäuser is nu in balbezit. Karthäuser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bahrmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ruddigkeit de bal. Pietzsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruddigkeit moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ruddigkeit kan niet meer verder spelen. Hanf komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kalesse passt de bal zonder na te denken. Perino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jetter. Jetter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Monde 44%, Undefinierbare Esel 56%.
Schamlose Monde - Undefinierbare Esel 0:2