Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schreckliche Bananen Schuldige Monde
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Tauer rent richting de bal. Tauer speelt de bal door. Ruby probeert naar een medespeler te passen. Wollmann rent richting de bal. Wollmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pilling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jauernig trapt de bal weg. Klungelig pakt Leutnitz de bal. Ruby rent richting de bal. Wollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rohwedder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohwedder probeert naar een medespeler te passen. Jade bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling is nu in balbezit. Pilling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schreckliche Bananen - Schuldige Monde 0:1

43e minuut.
Schmitt geeft een lange en hoge pass. Thiedeke met een sublieme pass. Klungelig pakt Fassmann de bal. Pabst is nu in balbezit. Pabst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jochner onderschept slim de pass. Ruby is nu in balbezit. Ruby speelt de bal door. Wollmann is nu in balbezit. Wollmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schreckliche Bananen 31%, Schuldige Monde 69%.
Schreckliche Bananen - Schuldige Monde 0:1

48e minuut.
Tauer verovert de bal door een tackle van achteren. Tauer passt de bal in één keer door. Ruby bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruby schiet op doel. Chappell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schreckliche Bananen - Schuldige Monde 1:1

53e minuut.
Schmitt is nu in balbezit. Kohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohler passt de bal in één keer door. Wollmann rent richting de bal. Wollmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rohwedder heeft problemen om de bal te vangen. Härdter maakt een afschuwelijke overtreding. Rohwedder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rohwedder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thiedeke heeft problemen om de bal te vangen. Pabst rent richting de bal. Pabst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schreckliche Bananen - Schuldige Monde 1:2

56e minuut.
Lammer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leutnitz is nu in balbezit. Hennings legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leutnitz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leutnitz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Leutnitz verovert de bal door een tackle van achteren. Leutnitz geeft een lange en hoge pass. Tauer heeft problemen om de bal te vangen. Pabst rent richting de bal. Pabst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schreckliche Bananen - Schuldige Monde 1:3

64e minuut.
Rohwedder geeft een hoge lob. Lammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammer passt de bal met de wreef. Pfohl rent richting de bal. Pfohl geeft een hoge lob. Kraft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Leutnitz is nu in balbezit. Leutnitz geeft de bal voor. Tauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pfohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfohl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schreckliche Bananen 56%, Schuldige Monde 44%.
Schreckliche Bananen - Schuldige Monde 1:3