Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cremige Füchse Magische Schemel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Klungelig pakt Preißler de bal. Ölgardt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Preißler. Preißler krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tretschok probeert naar een medespeler te passen. Langmass is nu in balbezit. Langmass geeft een hoge lob. Stampfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampfer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pfundt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cremige Füchse - Magische Schemel 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Füchse 60%, Magische Schemel 40%.
Cremige Füchse - Magische Schemel 1:0

82e minuut.
Papendick is nu in balbezit. Kelbassa rent richting de bal. Met opzet legt Papendick zijn tegenspeler op de grond. Papendick krijgt een gele kaart. Kelbassa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drasch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pfundt heeft problemen om de bal te vangen. Stampfer is nu in balbezit. Stampfer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Langmass is nu in balbezit. Jünke onderschept slim de pass. Jünke probeert naar een medespeler te passen. Colditz bereikt de bal nog maar net als eerste. Colditz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Funke probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Christos de bal. Illgner rent richting de bal. Illgner haalt uit met een fantastische trap. Funke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cremige Füchse - Magische Schemel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cremige Füchse 42%, Magische Schemel 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cremige Füchse - Magische Schemel 1:1