Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geheimnisvolle Bären Königliche Kronjuwelen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pankoke is nu in balbezit. Wiggert verovert de bal door een tackle van achteren. Wiggert passt de bal in één keer door. Kalisch heeft problemen om de bal te vangen. Kalisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Meinert rent richting de bal. Meinert passt de bal met de wreef. Goldschmitt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilsemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Boden onderschept slim de pass. Boden passt de bal met de wreef. Goldschmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmitt haalt uit met een fantastische trap. Hemmerich probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Goldschmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinky bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmitt rent richting de bal. Goldschmitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geheimnisvolle Bären - Königliche Kronjuwelen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Bären 61%, Königliche Kronjuwelen 39%.
Geheimnisvolle Bären - Königliche Kronjuwelen 0:1

52e minuut.
Meißner met een sublieme pass. Goldschmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmitt met een sublieme pass. Ilsemann heeft problemen om de bal te vangen. Ilsemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ilsemann passt de bal met de wreef. Goldschmitt rent richting de bal. Met opzet legt Legat zijn tegenspeler op de grond. Legat krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Seitz geeft een hoge lob. Inworp. Boden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goldschmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldschmitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geheimnisvolle Bären 56%, Königliche Kronjuwelen 44%.
Geheimnisvolle Bären - Königliche Kronjuwelen 0:1