Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krankhafte Eulen Spinnerte Schweine
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Jöhnk is nu in balbezit. Riker onderschept slim de pass. Riker probeert naar een medespeler te passen. Bongartz is nu in balbezit. Bongartz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krankhafte Eulen - Spinnerte Schweine 0:1

22e minuut.
Jöhnk rent richting de bal. Riker onderschept slim de pass. Riker geeft een hoge lob. Bongartz rent richting de bal. Bongartz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Schnieke passt de bal in één keer door. Feigenbutz is nu in balbezit. Feigenbutz passt de bal met de wreef. Bongartz rent richting de bal. Bongartz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Krauß onderschept slim de pass. Bernecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernecker passt de bal in één keer door. Altpeter rent richting de bal. Altpeter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krankhafte Eulen 56%, Spinnerte Schweine 44%.
Krankhafte Eulen - Spinnerte Schweine 0:1

69e minuut.
Jöhnk rent richting de bal. Raucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Krauß zijn tegenspeler op de grond. Krauß krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Raucher is nu in balbezit. Krauß onderschept slim de pass. Krauß passt de bal in één keer door. Feigenbutz heeft problemen om de bal te vangen. Feigenbutz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pichler passt de bal in één keer door. Feigenbutz is nu in balbezit. Feigenbutz probeert naar een medespeler te passen. Bongartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongartz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krankhafte Eulen 61%, Spinnerte Schweine 39%.
Krankhafte Eulen - Spinnerte Schweine 0:1