Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Dämonen Vereinigte Kanonen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Ebneth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nopper komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Husterer is nu in balbezit. Gumtz verovert de bal door een tackle van achteren. Gumtz speelt de bal door. Nopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Spohr verovert de bal door een tackle van achteren. Spohr geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Härter de bal onder controle te krijgen. Nopper rent richting de bal. Nopper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Dämonen - Vereinigte Kanonen 0:1

25e minuut.
Härter met een snelle inworp. Kagels is nu in balbezit. Kagels geeft de bal voor. Platzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Baerthel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Härter verovert de bal door een tackle van achteren. Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagels met een sublieme pass. Rubbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Platzer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vereinigte Dämonen - Vereinigte Kanonen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Dämonen 59%, Vereinigte Kanonen 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Dämonen - Vereinigte Kanonen 1:1

47e minuut.
Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinklage bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinklage passt de bal met de wreef. Nopper is nu in balbezit. Nopper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Spanger rent richting de bal. Rubbert verovert de bal door een tackle van achteren. Rubbert speelt de bal door. Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagels geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Platzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Platzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Dämonen - Vereinigte Kanonen 2:1

64e minuut.
Nehm geeft de bal voor. Pirschel probeert de bal aan de voet te houden. Härter speelt de bal door. Platzer is nu in balbezit. Platzer draait met de bal, schiet en ... Baerthel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Kagels kan de bal niet met de borst controleren. Kagels geeft een hoge lob. Dinklage heeft problemen om de bal te vangen. Platzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Platzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Spohr probeert naar een medespeler te passen. Gumtz rent richting de bal. Gumtz probeert naar een medespeler te passen. Nopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Nopper draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vereinigte Dämonen - Vereinigte Kanonen 2:2

85e minuut.
Klar met een snelle inworp. Odebrecht heeft problemen om de bal te vangen. Odebrecht geeft een lange en hoge pass. Nopper springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Dämonen 58%, Vereinigte Kanonen 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Dämonen - Vereinigte Kanonen 2:2