Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spinnerte Schweine Verwegene Pferde
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Ahlert bereikt de bal nog maar net als eerste. Feigenbutz onderschept slim de pass. Feigenbutz speelt de bal door. Bongartz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongartz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Köpcke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pichler met een snelle inworp. Feigenbutz rent richting de bal. Feigenbutz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinnerte Schweine 41%, Verwegene Pferde 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spinnerte Schweine - Verwegene Pferde 0:0

56e minuut.
Kulke is nu in balbezit. Rowlin onderschept slim de pass. Rowlin geeft een hoge lob. Imglück is nu in balbezit. Imglück draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Eichholz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schnieke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feigenbutz is nu in balbezit. Feigenbutz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ahlert geeft een lange en hoge pass. Krauß rent richting de bal. Imglück onderschept slim de pass. Rowlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rowlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Krauß verovert de bal door een tackle van achteren. Krauß speelt de bal door. Daar is Norra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowlin rent richting de bal. Rowlin draait met de bal, schiet en ... Lampmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Krauß is nu in balbezit. Krauß probeert naar een medespeler te passen. Feigenbutz rent richting de bal. Feigenbutz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Köpcke de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nübel onderschept slim de pass. Nübel probeert naar een medespeler te passen. Kulke rent richting de bal. Imglück rent richting de bal. Imglück schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinnerte Schweine 37%, Verwegene Pferde 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spinnerte Schweine - Verwegene Pferde 0:0