Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kriegerische Katzen Verwegene Kanonen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Nater met de inworp. Rudelt kan de bal niet met de borst controleren. Rudelt speelt de bal door. Kalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baldenau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Janner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Endler. Janner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Endler met een sublieme pass. Neef zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trautmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Trautmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Neef rent richting de bal. Rudelt verovert de bal door een tackle van achteren. Rudelt met een sublieme pass. Pickhard rent richting de bal. Pickhard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Baldenau geeft een hoge lob. Janner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jueckstock de bal onder controle te krijgen. Trautmann is nu in balbezit. Trautmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Katzen - Verwegene Kanonen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Katzen 49%, Verwegene Kanonen 51%.
Kriegerische Katzen - Verwegene Kanonen 1:0

63e minuut.
Kupfer onderschept slim de pass. Kupfer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nater met de inworp. Kalla geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Endler bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodstein rent richting de bal. Jodstein speelt de bal door. Trautmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Trautmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tyrala kopt de bal weg. Daar is Neef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalla onderschept slim de pass. Kalla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kriegerische Katzen - Verwegene Kanonen 1:1

88e minuut.
Trautmann rent richting de bal. Jodstein rent richting de bal. Trautmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Trautmann schiet op doel. Ohnewein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Katzen - Verwegene Kanonen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Katzen 60%, Verwegene Kanonen 40%.
Kriegerische Katzen - Verwegene Kanonen 2:1