Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Dämonen Düstere Pfeile
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Rubbert met een sublieme pass. Platzer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habedank. Habedank krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Platzer kan de bal niet met de borst controleren. Märklin rent richting de bal. Platzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Platzer krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Rubbert probeert naar een medespeler te passen. Kagels rent richting de bal. Kagels probeert naar een medespeler te passen. Platzer is nu in balbezit. Platzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Ahland de bal onder controle te krijgen. Dickgießer is nu in balbezit. Dickgießer passt de bal in één keer door. Habedank bereikt de bal nog maar net als eerste. Habedank schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dickgießer passt de bal zonder na te denken. Wuchtel is nu in balbezit. Habedank tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wuchtel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wuchtel kan niet meer verder spelen. Teewes komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Rubbert de bal onder controle te krijgen. Dickgießer rent richting de bal. Dickgießer passt de bal zonder na te denken. Platzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Platzer haalt uit met een fantastische trap. Perlbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Dämonen 56%, Düstere Pfeile 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Dämonen - Düstere Pfeile 0:0

74e minuut.
Teewes rent richting de bal. Habedank is nu in balbezit. Habedank speelt de bal door. Ahland is nu in balbezit. Ahland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Unfried rent richting de bal. Ahland onderschept slim de pass. Met opzet legt Teewes zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Teewes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Teewes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Dämonen 43%, Düstere Pfeile 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Dämonen - Düstere Pfeile 0:0