Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Kanonen Königliche Füchse
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Dinklage onderschept slim de pass. Dinklage probeert naar een medespeler te passen. Pletsch rent richting de bal. Ebneth is nu in balbezit. Ebneth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Noormann controleert de bal met de borst. Kirkstien bereikt de bal nog maar net als eerste. Noormann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Noormann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kanonen 49%, Königliche Füchse 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Kanonen - Königliche Füchse 0:0

57e minuut.
Odebrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Odebrecht probeert naar een medespeler te passen. Gumtz is nu in balbezit. Gumtz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Kanonen - Königliche Füchse 1:0

76e minuut.
Näther geeft een lange en hoge pass. Haberbosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spohr rent richting de bal. Ebneth is nu in balbezit. Ebneth draait met de bal, schiet en ... Dahms bokst de bal weg.

78e minuut.
Inworp. Gumtz met een snelle inworp. Klungelig pakt Knavs de bal. Knavs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hutter de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dahms trapt de bal weg van het doel. Dinklage speelt de bal door. Daar is Knavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebneth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebneth schiet op doel. Dahms kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Gumtz de bal onder controle te krijgen. Pichon is nu in balbezit. Pichon speelt de bal door. Mothes rent richting de bal. Mothes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Kanonen 34%, Königliche Füchse 66%.
Vereinigte Kanonen - Königliche Füchse 1:0