Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kriegerische Katzen Große Servietten
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Neef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher probeert naar een medespeler te passen. Trautmann is nu in balbezit. Trautmann schiet op doel. Kahlenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Neef rent richting de bal. Neef met een sublieme pass. Klungelig pakt Trautmann de bal. Jodstein is nu in balbezit. Jodstein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Jeschor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeschor passt de bal met de wreef. Kupfer met een sublieme pass. Trautmann rent richting de bal. Trautmann haalt uit met een fantastische trap. Kahlenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bodog zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alm speelt de bal door. Kalinowski is nu in balbezit. Kalinowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Katzen - Große Servietten 0:1

36e minuut.
Madlung is nu in balbezit. Madlung passt de bal met de wreef. Haberla geeft een hoge lob. Trautmann is nu in balbezit. Trautmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Katzen 44%, Große Servietten 56%.
Kriegerische Katzen - Große Servietten 0:1

64e minuut.
Wuth passt de bal in één keer door. Alm rent richting de bal. Alm speelt de bal door. Kalinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Jodstein passt de bal met de wreef. Trautmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaumer rent richting de bal. Trautmann verovert de bal door een tackle van achteren. Trautmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Katzen 53%, Große Servietten 47%.
Kriegerische Katzen - Große Servietten 0:1