Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schamlose Biber Verwegene Kanonen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ruhland onderschept slim de pass. Pitz rent richting de bal. Ruhland speelt de bal door. Rytter is nu in balbezit. Rytter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pitz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rytter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jueckstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytter onderschept slim de pass. Rytter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Biber - Verwegene Kanonen 1:0

25e minuut.
Ruhland verovert de bal door een tackle van achteren. Pitz rent richting de bal. Pitz passt de bal in één keer door. Rytter rent richting de bal. Rytter schiet op doel. Ohnewein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Rudelt probeert naar een medespeler te passen. Erdinger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pickhard. Pickhard krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Overath geeft de bal voor. Dielmann kopt de bal weg. Daar is Erdinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pickhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pickhard draait met de bal, schiet en ... Schur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Biber 57%, Verwegene Kanonen 43%.
Schamlose Biber - Verwegene Kanonen 1:0

56e minuut.
Rudelt probeert naar een medespeler te passen. Overath heeft problemen om de bal te vangen. Lanfrit bereikt de bal nog maar net als eerste. Overath rent richting de bal. Overath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schamlose Biber - Verwegene Kanonen 1:1

60e minuut.
Overath passt de bal met de wreef. Pickhard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lanfrit. Pickhard raakt geblesseerd tijdens het duel. Overath wilt de vrije trap nemen. Schur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ruhland passt de bal met de wreef. Worm is nu in balbezit. Worm passt de bal in één keer door. Rytter rent richting de bal. Rytter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Biber - Verwegene Kanonen 2:1

70e minuut.
Ruhland geeft een hoge lob. Rytter is nu in balbezit. Pallacks rent richting de bal. Rytter verovert de bal door een tackle van achteren. Rytter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lanfrit controleert de bal met de borst. Pickhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanfrit onderschept slim de pass. Overath is nu in balbezit. Overath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Biber 52%, Verwegene Kanonen 48%.
Schamlose Biber - Verwegene Kanonen 2:1