Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vereinigte Dämonen Königliche Füchse
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Ackerknecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuchtel is nu in balbezit. Wuchtel passt de bal in één keer door. Mothes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Nehm de bal. Pichon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehm maakt een afschuwelijke overtreding. Nehm krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Dämonen 47%, Königliche Füchse 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vereinigte Dämonen - Königliche Füchse 0:0

61e minuut.
Mothes rent richting de bal. Härter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mothes begaat een overtreding. Mothes krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ackerknecht met een sublieme pass. Nehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mothes zijn tegenspeler op de grond. Mothes krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Kagels speelt de bal door. Pirschel rent richting de bal. Haberbosch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haberbosch krijgt een gele kaart. Pirschel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirschel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dahms verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Wuchtel passt de bal in één keer door. Ackerknecht heeft problemen om de bal te vangen. Härter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackerknecht onderschept slim de pass. Ackerknecht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vereinigte Dämonen - Königliche Füchse 0:1

79e minuut.
Ringlepp is nu in balbezit. Ringlepp passt de bal zonder na te denken. Husterer is nu in balbezit. Ackerknecht verovert de bal door een tackle van achteren. Ackerknecht draait met de bal, schiet en ... Bärens bokst de bal weg.

84e minuut.
Näther zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner probeert naar een medespeler te passen. Ackerknecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackerknecht draait met de bal, schiet en ... Bärens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vereinigte Dämonen 52%, Königliche Füchse 48%.
Vereinigte Dämonen - Königliche Füchse 0:1