Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankrotte Bären Kriegerische Teufel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Schonlau speelt de bal door. Hafke is nu in balbezit. Wintzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hafke raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hafke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wintzer speelt de bal door. Perfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schonlau begaat een overtreding. Schonlau krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hemmerich bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer onderschept slim de pass. Hemmerich begaat een overtreding. Hemmerich krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Altmeyer onderschept slim de pass. Altmeyer probeert naar een medespeler te passen. Brücklmeyer heeft problemen om de bal te vangen. Brücklmeyer schiet op doel. Mailänder heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gasch met een sublieme pass. Ehrhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrhardt haalt uit met een fantastische trap. Janes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Bären - Kriegerische Teufel 0:1

37e minuut.
Hafke onderschept slim de pass. Hafke met een sublieme pass. Klungelig pakt Tost de bal. Tost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bankrotte Bären - Kriegerische Teufel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Bären 55%, Kriegerische Teufel 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bankrotte Bären - Kriegerische Teufel 1:1

54e minuut.
Isle passt de bal zonder na te denken. Wintzer rent richting de bal. Wintzer passt de bal in één keer door. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Bären - Kriegerische Teufel 1:2

57e minuut.
Gasch rent richting de bal. Gasch passt de bal in één keer door. Schonlau bereikt de bal nog maar net als eerste. Schonlau geeft een hoge lob. Tost maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bankrotte Bären - Kriegerische Teufel 2:2

72e minuut.
Kässheimer speelt de bal door. Gasch is nu in balbezit. Gasch probeert naar een medespeler te passen. Tost rent richting de bal. Tost haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Bären 56%, Kriegerische Teufel 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bankrotte Bären - Kriegerische Teufel 2:2