Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Zigeuner Ewige Obstbäume
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Wiegers passt de bal met de wreef. Garscha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garscha passt de bal in één keer door. Runewitz is nu in balbezit. Runewitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Liebers is nu in balbezit. Nebel is nu in balbezit. Nebel passt de bal zonder na te denken. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badem met een snelle inworp. Garscha rent richting de bal. Albin onderschept slim de pass. Albin geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Rammler heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nosek met de inworp. Nerlinger rent richting de bal. Burggraf onderschept slim de pass. Burggraf geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Burggraf rent richting de bal. Burggraf passt de bal zonder na te denken. Runewitz is nu in balbezit. Runewitz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Adametz speelt de bal door. Rammler is nu in balbezit. Rammler schiet op doel. Süle probeert de bal aan de voet te houden. Pilz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tauscher neemt de hoekschop. Klungelig pakt Garscha de bal. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Ewige Obstbäume 1:0

38e minuut.
Burggraf verovert de bal door een tackle van achteren. Burggraf speelt de bal door. Ruhsamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Runewitz onderschept slim de pass. Runewitz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 55%, Ewige Obstbäume 45%.
Heftige Zigeuner - Ewige Obstbäume 1:0

74e minuut.
Ganz met een snelle inworp. Garscha rent richting de bal. Adametz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Adametz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Klungelig pakt Garscha de bal. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel met een sublieme pass. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler draait met de bal, schiet en ... Pilz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 57%, Ewige Obstbäume 43%.
Heftige Zigeuner - Ewige Obstbäume 1:0