Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rauhe Kartoffeln Haltlose Hügel
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Jelinski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamm rent richting de bal. Jelinski rent richting de bal. Segal bereikt de bal nog maar net als eerste. Segal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Schefer probeert naar een medespeler te passen. Fleischmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Briller. Briller krijgt een gele kaart. Fleischmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Blume zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Demuth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demuth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fleischer kopt de bal weg. Jelinski rent richting de bal. Maler bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinski verovert de bal door een tackle van achteren. Jelinski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Freier kopt de bal weg. Thorhauer geeft een hoge lob. Kaltz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segal is nu in balbezit. Segal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Demuth bereikt de bal nog maar net als eerste. Briller onderschept slim de pass. Fleischmann onderschept slim de pass. Fleischmann haalt uit met een fantastische trap. Pfundstein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Kartoffeln - Haltlose Hügel 0:1

35e minuut.
Maler bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinski verovert de bal door een tackle van achteren. Jelinski passt de bal zonder na te denken. Segal is nu in balbezit. Segal schiet op doel. Döcker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rauhe Kartoffeln - Haltlose Hügel 1:1

37e minuut.
Fleischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleischer speelt de bal door. Lamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinski verovert de bal door een tackle van achteren. Jelinski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Maler bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinski onderschept slim de pass. Lamm rent richting de bal. Segal onderschept slim de pass. Segal draait met de bal, schiet en ... Döcker bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauhe Kartoffeln 27%, Haltlose Hügel 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rauhe Kartoffeln - Haltlose Hügel 1:1

51e minuut.
Briller geeft de bal voor. Segal rent richting de bal. Blume maakt een afschuwelijke overtreding. Blume krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Schindehütte met een sublieme pass. Maler is nu in balbezit. Maler speelt de bal door. Segal rent richting de bal. Segal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Jelinski onderschept slim de pass. Lamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinski verovert de bal door een tackle van achteren. Segal bereikt de bal nog maar net als eerste. Segal draait met de bal, schiet en ... Döcker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Janowitz geeft de bal voor. Inworp. Wyrsch met een snelle inworp. Jelinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinski schiet op doel. Döcker bokst de bal weg. Segal bereikt de bal nog maar net als eerste. Segal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Kartoffeln - Haltlose Hügel 2:1

67e minuut.
Demuth kopt de bal weg. Fleischmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Briller begaat een overtreding. Fleischmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maler neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fleischer probeert naar een medespeler te passen. Maler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorhauer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thorhauer krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kirkstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briller rent richting de bal. Briller passt de bal in één keer door. Segal is nu in balbezit. Segal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rauhe Kartoffeln - Haltlose Hügel 3:1

89e minuut.
Jelinski rent richting de bal. Maler onderschept slim de pass. Maler passt de bal zonder na te denken. Segal is nu in balbezit. Segal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rauhe Kartoffeln 41%, Haltlose Hügel 59%.
Rauhe Kartoffeln - Haltlose Hügel 3:1