Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Sonnen Kriegerische Teufel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Remacle bereikt de bal nog maar net als eerste. Remacle geeft de bal voor. Kalpin kopt de bal weg. Kalpin is nu in balbezit. Kalpin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Remacle bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer onderschept slim de pass. Brücklmeyer draait met de bal, schiet en ... Masmanidis heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Sonnen - Kriegerische Teufel 0:1

12e minuut.
Isle bereikt de bal nog maar net als eerste. Isle geeft een hoge lob. Remacle probeert de bal met de borst te controleren. Ehrhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrhardt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Freihammer passt de bal met de wreef. Kalpin is nu in balbezit. Nauroth verovert de bal door een tackle van achteren. Zungenbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Zungenbrandt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Plagge probeert de bal met de borst te controleren. Hauck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Perfler is nu in balbezit. Tal speelt de bal door. Freihammer is nu in balbezit. Brücklmeyer is nu in balbezit. Brücklmeyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Freihammer is nu in balbezit. Wintzer rent richting de bal. Wintzer passt de bal zonder na te denken. Ehrhardt rent richting de bal. Ehrhardt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wintzer is nu in balbezit. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Brücklmeyer schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Zungenbrandt is nu in balbezit. Kalpin rent richting de bal. Zungenbrandt is nu in balbezit. Kalpin is nu in balbezit. Kalpin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Düstere Sonnen - Kriegerische Teufel 1:1

39e minuut.
Weisbrich geeft de bal voor. Daar is Jakob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zungenbrandt rent richting de bal. Zungenbrandt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jakob de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Sonnen 62%, Kriegerische Teufel 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Düstere Sonnen - Kriegerische Teufel 1:1

48e minuut.
Tal rent richting de bal. Simetsreiter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jentzsch. Jentzsch krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Nauroth geeft een lange en hoge pass. Isle kopt de bal weg. Brücklmeyer probeert de bal aan de voet te houden. Ehrhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrhardt geeft een hoge lob. Jochheim bokst de bal weg. Boateng speelt de bal door. Kalpin rent richting de bal. Zungenbrandt is nu in balbezit. Zungenbrandt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalpin rent richting de bal. Kalpin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalpin rent richting de bal. Kalpin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Remacle kopt de bal weg. Hirmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirmer probeert naar een medespeler te passen. Ehrhardt is nu in balbezit. Ehrhardt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Remacle verovert de bal door een tackle van achteren. Remacle geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jentzsch de bal onder controle te krijgen. Kalpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Sonnen 63%, Kriegerische Teufel 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Düstere Sonnen - Kriegerische Teufel 1:1