Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tapfere Kronjuwelen Kriegerische Teufel
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Wintzer met een sublieme pass. Jakob met een sublieme pass. Plagge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haack bereikt de bal nog maar net als eerste. Haack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Amersberger probeert de bal met de borst te controleren. Perfler rent richting de bal. Perfler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brücklmeyer de bal. Brücklmeyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Kronjuwelen - Kriegerische Teufel 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Jäger de bal. Jäger met een sublieme pass. Bormann rent richting de bal. Haack is nu in balbezit. Haack haalt uit met een fantastische trap. Willimowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Haack bereikt de bal nog maar net als eerste. Jentzsch probeert naar een medespeler te passen. Wintzer rent richting de bal. Haack is nu in balbezit. Haack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tapfere Kronjuwelen - Kriegerische Teufel 1:1

42e minuut.
Isle passt de bal met de wreef. Rehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehm passt de bal in één keer door. Bormann is nu in balbezit. Bormann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Kronjuwelen 44%, Kriegerische Teufel 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tapfere Kronjuwelen - Kriegerische Teufel 1:1

47e minuut.
Ehrhardt is nu in balbezit. Brücklmeyer rent richting de bal. Ehrhardt is nu in balbezit. Ehrhardt haalt uit met een fantastische trap. Renno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Isle neemt de hoekschop. Ehrhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrhardt schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jentzsch speelt de bal door. Perfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Perfler passt de bal zonder na te denken. Daar is Ehrhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehrhardt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hirmer rent richting de bal. Hirmer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gafert de bal. Ehrhardt rent richting de bal. Ehrhardt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tapfere Kronjuwelen - Kriegerische Teufel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tapfere Kronjuwelen 73%, Kriegerische Teufel 27%.
Tapfere Kronjuwelen - Kriegerische Teufel 1:2