Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heftige Zigeuner Haltlose Hügel
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Maler geeft de bal voor. Klungelig pakt Ruhsamer de bal. Fleischmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleischmann draait met de bal, schiet en ... Gündogan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Haltlose Hügel 0:1

7e minuut.
Maler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tauscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel draait met de bal, schiet en ... Döcker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lamm met een sublieme pass. Salzmann is nu in balbezit. Johns is nu in balbezit. Salzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Salzmann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ruhsamer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schindehütte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salzmann geeft een hoge lob. Zweigelt heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Blume geeft een hoge lob. Inworp. Albin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebel is nu in balbezit. Nebel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heftige Zigeuner - Haltlose Hügel 1:1

20e minuut.
Janowitz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albin bereikt de bal nog maar net als eerste. Albin geeft een lange en hoge pass. Döcker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Sen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zweigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Salzmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Janowitz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel haalt uit met een fantastische trap. Döcker bokst de bal weg.

39e minuut.
Fleischmann is nu in balbezit. Salzmann is nu in balbezit. Sen verovert de bal door een tackle van achteren. Fleischmann verovert de bal door een tackle van achteren. Fleischmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Haltlose Hügel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 48%, Haltlose Hügel 52%.
Heftige Zigeuner - Haltlose Hügel 1:2

48e minuut.
Kaltz heeft problemen om de bal te vangen. Salzmann is nu in balbezit. Salzmann probeert naar een medespeler te passen. Fleischmann rent richting de bal. Fleischmann draait met de bal, schiet en ... Gündogan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heftige Zigeuner - Haltlose Hügel 1:3

53e minuut.
Nerlinger geeft een hoge lob. Tauscher is nu in balbezit. Lais rent richting de bal. Lais geeft een hoge lob. Tauscher geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Janowitz verovert de bal door een tackle van achteren. Sen rent richting de bal. Sen passt de bal in één keer door. Nebel rent richting de bal. Nebel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janowitz rent richting de bal. Rammler verovert de bal door een tackle van achteren. Rammler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heftige Zigeuner 36%, Haltlose Hügel 64%.
Heftige Zigeuner - Haltlose Hügel 1:3