Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ewige Radiergummis Düstere Sonnen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Inworp. Simetsreiter met de inworp. Zungenbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungenbrandt geeft een lange en hoge pass. Pilat heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pacher geeft een hoge lob. Linß kopt de bal weg. Daar is Boateng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grünhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Grünhauser haalt uit met een fantastische trap. Jochheim bokst de bal weg.

14e minuut.
Weisbrich met een snelle inworp. Ötzmann rent richting de bal. Zungenbrandt begaat een overtreding. Zungenbrandt krijgt een gele kaart. Ötzmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacher zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Grünhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grünhauser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Masmanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmanidis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schonlau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaim geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kaim passt de bal met de wreef. Masmanidis onderschept slim de pass. Tal probeert de bal met de borst te controleren. Nemdertaler verovert de bal door een tackle van achteren. Nemdertaler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Simetsreiter de bal onder controle te krijgen. Boateng geeft de bal voor. Schonlau heeft problemen om de bal te vangen. Kalpin rent richting de bal. Kalpin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Radiergummis 36%, Düstere Sonnen 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ewige Radiergummis - Düstere Sonnen 0:0

60e minuut.
Härtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zungenbrandt onderschept slim de pass. Zungenbrandt met een sublieme pass. Kalpin is nu in balbezit. Kalpin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Schonlau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panknin komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Linß rent richting de bal. Freihammer is nu in balbezit. Linß onderschept slim de pass. Linß geeft een hoge lob. Daar is Boateng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jochheim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Tal verovert de bal door een tackle van achteren. Tal passt de bal in één keer door. Ötzmann rent richting de bal. Kalpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpin schiet op doel. Vesco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ewige Radiergummis 43%, Düstere Sonnen 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ewige Radiergummis - Düstere Sonnen 0:0