Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bankrotte Bären Heftige Zigeuner
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Tost is nu in balbezit. Nerlinger is nu in balbezit. Tost verovert de bal door een tackle van achteren. Hafke rent richting de bal. Hafke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bankrotte Bären - Heftige Zigeuner 1:0

25e minuut.
Nerlinger probeert naar een medespeler te passen. Ruhsamer met een sublieme pass. Klungelig pakt Johns de bal. Tost is nu in balbezit. Tost haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Albin met een sublieme pass. Tauscher is nu in balbezit. Tauscher passt de bal zonder na te denken. Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler haalt uit met een fantastische trap. Janes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bankrotte Bären - Heftige Zigeuner 1:1

35e minuut.
Pieckenhagen trapt de bal weg van het doel. Schonlau kopt de bal weg. Ruhsamer probeert de bal aan de voet te houden. Tost rent richting de bal. Tost schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Schonlau rent richting de bal. Inworp. Schonlau met een snelle inworp. Hafke is nu in balbezit. Hafke passt de bal in één keer door. Gündogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler rent richting de bal. Rammler passt de bal met de wreef. Nebel rent richting de bal. Nebel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Bären 47%, Heftige Zigeuner 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bankrotte Bären - Heftige Zigeuner 1:1

47e minuut.
Nerlinger rent richting de bal. Tost onderschept slim de pass. Hafke bereikt de bal nog maar net als eerste. Tost rent richting de bal. Tost schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Netz passt de bal met de wreef. Daar is Tost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hafke rent richting de bal. Tost is nu in balbezit. Tost draait met de bal, schiet en ... Gündogan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kässheimer verovert de bal door een tackle van achteren. Kässheimer passt de bal zonder na te denken. Gasch met een sublieme pass. Tost is nu in balbezit. Tost draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bankrotte Bären 42%, Heftige Zigeuner 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bankrotte Bären - Heftige Zigeuner 1:1