Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kriegerische Teufel Ewige Obstbäume
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Burggraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wintzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burggraf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garscha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Runewitz rent richting de bal. Runewitz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pilz met een harde bal richting middenveld. Burggraf kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jakob de bal onder controle te krijgen. Runewitz rent richting de bal. Runewitz draait met de bal, schiet en ... Willimowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Teufel - Ewige Obstbäume 0:1

20e minuut.
Burggraf met een sublieme pass. Nosek is nu in balbezit. Nosek speelt de bal door. Runewitz rent richting de bal. Runewitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Garscha rent richting de bal. Wintzer is nu in balbezit. Garscha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garscha krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Garscha de bal. Brücklmeyer rent richting de bal. Garscha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garscha krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
Isle rent richting de bal. Daar is Isle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isle speelt de bal door. Brücklmeyer rent richting de bal. Brücklmeyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Süle geeft een lange en hoge pass. Burggraf heeft problemen om de bal te vangen. Burggraf geeft de bal voor. Runewitz is nu in balbezit. Runewitz schiet op doel. De bal raakt de paal. Willimowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ganz met de inworp. Haus heeft problemen om de bal te vangen. Perfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Perfler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Teufel 43%, Ewige Obstbäume 57%.
Kriegerische Teufel - Ewige Obstbäume 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Liebers de bal. Liebers geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Brücklmeyer de bal onder controle te krijgen. Runewitz rent richting de bal. Runewitz draait met de bal, schiet en ... Willimowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pilz probeert naar een medespeler te passen. Jentzsch kopt de bal weg. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brücklmeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Brücklmeyer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kriegerische Teufel - Ewige Obstbäume 1:1

65e minuut.
Nauroth met een sublieme pass. Daar is Ehrhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brücklmeyer is nu in balbezit. Brücklmeyer schiet op doel. Pilz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kriegerische Teufel - Ewige Obstbäume 2:1

66e minuut.
Klungelig pakt Burggraf de bal. Brücklmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Haus krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Klungelig pakt Wintzer de bal. Burggraf is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wintzer. Burggraf roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Burggraf kan niet meer verder spelen. Natanek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kriegerische Teufel 51%, Ewige Obstbäume 49%.
Kriegerische Teufel - Ewige Obstbäume 2:1