Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Böse Erdbeben Ewige Obstbäume
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


18e minuut.
Telge met een sublieme pass. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch speelt de bal door. Pannier is nu in balbezit. Pannier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Böse Erdbeben - Ewige Obstbäume 1:0

24e minuut.
Liebers is nu in balbezit. Liebers passt de bal met de wreef. Burggraf rent richting de bal. Burggraf haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Telge de bal onder controle te krijgen. Funkel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nosek. Nosek krijgt een gele kaart. Funkel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Funkel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wiegers is nu in balbezit. Datz onderschept slim de pass. Datz schiet op doel. Pilz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Datz rent richting de bal. Datz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Albrecht kopt de bal weg. Haus bereikt de bal nog maar net als eerste. Haus geeft de bal voor. Runewitz rent richting de bal. Runewitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Erdbeben 52%, Ewige Obstbäume 48%.
Böse Erdbeben - Ewige Obstbäume 1:0

54e minuut.
Fadani rent richting de bal. Burggraf is nu in balbezit. Burggraf passt de bal in één keer door. Runewitz is nu in balbezit. Runewitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Böse Erdbeben - Ewige Obstbäume 1:1

73e minuut.
Liebers geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ganz de bal. Telge is nu in balbezit. Telge haalt uit met een fantastische trap. Haus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Fadani is nu in balbezit. Burggraf onderschept slim de pass. Burggraf passt de bal in één keer door. Runewitz is nu in balbezit. Runewitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Telge heeft problemen om de bal te vangen. Burggraf rent richting de bal. Burggraf passt de bal zonder na te denken. Runewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Runewitz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Böse Erdbeben 64%, Ewige Obstbäume 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Böse Erdbeben - Ewige Obstbäume 1:1