Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alkoholfreie Monster Verwegene Planeten
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ruland met een sublieme pass. Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Pfliegensdoerfer passt de bal met de wreef. Dietz is nu in balbezit. Dietz draait met de bal, schiet en ... Müffler bokst de bal weg.

10e minuut.
Cranach rent richting de bal. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Laner rent richting de bal. Cranach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranach schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Inworp. Kadner met de inworp. Klungelig pakt Fehlisch de bal. Fehlisch haalt uit met een fantastische trap. Dietz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pfliegensdoerfer probeert naar een medespeler te passen. Jöster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfliegensdoerfer met een sublieme pass. Dietz is nu in balbezit. Dietz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alkoholfreie Monster - Verwegene Planeten 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alkoholfreie Monster 71%, Verwegene Planeten 29%.
Alkoholfreie Monster - Verwegene Planeten 0:1

68e minuut.
Ruland probeert naar een medespeler te passen. Zieler rent richting de bal. Dietz rent richting de bal. Dietz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zieler de bal onder controle te krijgen. Müffler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alkoholfreie Monster 54%, Verwegene Planeten 46%.
Alkoholfreie Monster - Verwegene Planeten 0:1