Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wütende Frösche Haltlose Löwen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Jünemann probeert de bal aan de voet te houden. Jarosch is nu in balbezit. Jarosch met een sublieme pass. Klungelig pakt Lakenmacher de bal. Lakenmacher geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hurt passt de bal met de wreef. Colonia is nu in balbezit. Schönebeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Daedelow onderschept slim de pass. Daedelow haalt uit met een fantastische trap. Coper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Lakenmacher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Queck springt en kopt de bal. Daar is Daedelow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Queck bereikt de bal nog maar net als eerste. Queck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Queck rent richting de bal. Queck speelt de bal door. Daedelow rent richting de bal. Daedelow schiet op doel. Coper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Frösche - Haltlose Löwen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Frösche 30%, Haltlose Löwen 70%.
Wütende Frösche - Haltlose Löwen 1:0

61e minuut.
Daedelow kopt de bal weg. Pillack bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillack passt de bal in één keer door. von Bayern rent richting de bal. von Bayern geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
von Bayern geeft een lange en hoge pass. Schönebeck kopt de bal weg. Daar is Jarosch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiese rent richting de bal. Wiese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Colonia passt de bal met de wreef. Pähler is nu in balbezit. Daedelow onderschept slim de pass. Daedelow draait met de bal, schiet en ... Coper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Frösche - Haltlose Löwen 2:0

70e minuut.
Suslik rent richting de bal. Suslik probeert naar een medespeler te passen. Daedelow is nu in balbezit. Colonia rent richting de bal. Colonia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Frösche 42%, Haltlose Löwen 58%.
Wütende Frösche - Haltlose Löwen 2:0