Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scharfe Ritter Unbeliebte Servietten
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Holzmüller met de inworp. Haberland bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberland passt de bal zonder na te denken. Magnin rent richting de bal. Magnin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Zieler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunnenmeier onderschept slim de pass. Brunnenmeier met een sublieme pass. Magnin heeft problemen om de bal te vangen. Magnin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Phlipsen rent richting de bal. Cassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pirk zijn tegenspeler op de grond. Cassel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Teker geeft de bal voor. Hinze controleert de bal met de borst. Gäng rent richting de bal. Puderbach heeft problemen om de bal te vangen. Puderbach geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scharfe Ritter 44%, Unbeliebte Servietten 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scharfe Ritter - Unbeliebte Servietten 0:0

46e minuut.
Hinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinze geeft een lange en hoge pass. Magnin is nu in balbezit. Magnin haalt uit met een fantastische trap. Schilling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scharfe Ritter - Unbeliebte Servietten 1:0

59e minuut.
Magnin speelt de bal door. Brunnenmeier rent richting de bal. Cassel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassel krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Zieler met een sublieme pass. Leming is nu in balbezit. Leming haalt uit met een fantastische trap. Daar is Puderbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puderbach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zieler speelt de bal door. Holzmüller is nu in balbezit. Holzmüller passt de bal met de wreef. Ideker rent richting de bal. Ideker geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scharfe Ritter 48%, Unbeliebte Servietten 52%.
Scharfe Ritter - Unbeliebte Servietten 1:0