Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Biere Schamlose Artilleristen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Parker onderschept slim de pass. Parker passt de bal zonder na te denken. Förderer rent richting de bal. Hermsmeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Hermsmeyer schiet op doel. Maeding bokst de bal weg.

8e minuut.
Puderbach kopt de bal weg. Hermsmeyer rent richting de bal. Hermsmeyer passt de bal zonder na te denken. Parker is nu in balbezit. Parker haalt uit met een fantastische trap. Maeding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Biere - Schamlose Artilleristen 0:1

29e minuut.
Worf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalberlah rent richting de bal. Kalberlah geeft de bal voor. Kroll rent richting de bal. Kroll haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalberlah met de inworp. Hermsmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermsmeyer geeft een lange en hoge pass. Parker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Biere - Schamlose Artilleristen 0:2

37e minuut.
Schafböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Puderbach onderschept slim de pass. Puderbach passt de bal in één keer door. Parker is nu in balbezit. Parker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Biere 64%, Schamlose Artilleristen 36%.
Düstere Biere - Schamlose Artilleristen 0:2

52e minuut.
Gänger is nu in balbezit. Voigt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gänger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Voigt met een sublieme pass. Gänger legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Feil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Biere - Schamlose Artilleristen 1:2

54e minuut.
Leitzke met een sublieme pass. Jecht rent richting de bal. Jecht speelt de bal door. Gänger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gänger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Zastrau de bal onder controle te krijgen. Schmittinger is nu in balbezit. Zastrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittinger verovert de bal door een tackle van achteren. Schmittinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Düstere Biere - Schamlose Artilleristen 2:2

65e minuut.
Kalberlah rent richting de bal. Worf rent richting de bal. Worf passt de bal in één keer door. Gänger is nu in balbezit. Gänger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Kroll de bal. Ockert is nu in balbezit. Met opzet legt Kroll zijn tegenspeler op de grond. Kroll krijgt een gele kaart. Ockert raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Puderbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Puderbach met een sublieme pass. Schmittinger rent richting de bal. Gänger is nu in balbezit. Gänger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Kroll met de inworp. Hermsmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermsmeyer schiet op doel. Förderer controleert de bal met de borst. Maeding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Förderer heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Biere 43%, Schamlose Artilleristen 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Düstere Biere - Schamlose Artilleristen 2:2