Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wütende Büffel Wütende Sterne
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Baumgarten bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgarten rent richting de bal. Walter rent richting de bal. Walter schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Büffel - Wütende Sterne 1:0

13e minuut.
Voith is nu in balbezit. Voith probeert naar een medespeler te passen. Igl bereikt de bal nog maar net als eerste. Voith verovert de bal door een tackle van achteren. Voith haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Inworp. Stolz met de inworp. Baier is nu in balbezit. Baier probeert naar een medespeler te passen. Voith bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Igl probeert de bal met de borst te controleren. Kammermeyer is nu in balbezit. Kammermeyer met een sublieme pass. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dürmeyer is nu in balbezit. Baier onderschept slim de pass. Baier passt de bal zonder na te denken. Voith is nu in balbezit. Voith schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sievert is nu in balbezit. Sievert met een sublieme pass. Igl rent richting de bal. Voith verovert de bal door een tackle van achteren. Voith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Büffel 55%, Wütende Sterne 45%.
Wütende Büffel - Wütende Sterne 1:0

57e minuut.
Baier verovert de bal door een tackle van achteren. Igl verovert de bal door een tackle van achteren. Igl probeert naar een medespeler te passen. Voith bereikt de bal nog maar net als eerste. Voith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wütende Büffel - Wütende Sterne 1:1

79e minuut.
Igl geeft een hoge lob. Inworp. Kammermeyer met een snelle inworp. Baier is nu in balbezit. Baier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zündel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zündel passt de bal zonder na te denken. Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter onderschept slim de pass. Walter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Büffel 54%, Wütende Sterne 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wütende Büffel - Wütende Sterne 1:1