Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alkoholfreie Monster Magere Glimmstengel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lachmund probeert de bal aan de voet te houden. Reluga is nu in balbezit. Reluga passt de bal in één keer door. Jaeschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeschke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kath verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anfang. Kath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kath zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cranach krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kath kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferres de bal. Laner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranach rent richting de bal. Cranach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Reluga met een snelle inworp. Jaeschke is nu in balbezit. Kath bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeschke onderschept slim de pass. Jaeschke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kath geeft een hoge lob. Faulhaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostedde begaat een overtreding. Kostedde krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Anfang heeft problemen om de bal te vangen. Gerhardt rent richting de bal. Anfang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anfang krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kostedde kopt de bal weg. Carstens speelt de bal door. Klungelig pakt Ferres de bal. Laner rent richting de bal. Laner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kostedde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Reluga passt de bal in één keer door. Ferres rent richting de bal. Ferres geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Müffler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Anfang probeert naar een medespeler te passen. Zieler is nu in balbezit. Lachmund verovert de bal door een tackle van achteren. Lachmund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Laner met een sublieme pass. Faulhaber is nu in balbezit. Faulhaber geeft de bal voor. Cranach rent richting de bal. Cranach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alkoholfreie Monster 49%, Magere Glimmstengel 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alkoholfreie Monster - Magere Glimmstengel 0:0

71e minuut.
Inworp. Gerhardt met een snelle inworp. Laner bereikt de bal nog maar net als eerste. Laner haalt uit met een fantastische trap. Schweickert kopt de bal weg. Inverga bokst de bal weg.

79e minuut.
Carstens bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang verovert de bal door een tackle van achteren. Anfang passt de bal in één keer door. Lachmund is nu in balbezit. Lachmund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Carstens speelt de bal door. Laner rent richting de bal. Laner met een sublieme pass. Cranach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alkoholfreie Monster 53%, Magere Glimmstengel 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alkoholfreie Monster - Magere Glimmstengel 0:0