Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wütende Frösche Scharfe Ritter
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Brunnenmeier is nu in balbezit. Brunnenmeier met een sublieme pass. Pilhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin verovert de bal door een tackle van achteren. Magnin schiet op doel. Staufenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Teker bereikt de bal nog maar net als eerste. Teker passt de bal zonder na te denken. Daar is Nossek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daedelow bereikt de bal nog maar net als eerste. Daedelow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lakenmacher neemt de hoekschop. Daar is Hurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daedelow is nu in balbezit. Daedelow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Frösche 45%, Scharfe Ritter 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wütende Frösche - Scharfe Ritter 0:0

47e minuut.
Brunnenmeier rent richting de bal. Brunnenmeier met een sublieme pass. Dannewitz heeft problemen om de bal te vangen. Magnin rent richting de bal. Magnin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Nossek geeft een hoge lob. Inworp. Hurt met de inworp. Queck is nu in balbezit. Queck geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daedelow krijgt zijn hoofd ertegen. Tembrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daedelow bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Frösche - Scharfe Ritter 1:0

58e minuut.
Suslik heeft problemen om de bal te vangen. Brunnenmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunnenmeier passt de bal in één keer door. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Staufenberg met een harde bal richting middenveld. Colonia rent richting de bal. Colonia probeert naar een medespeler te passen. Daedelow bereikt de bal nog maar net als eerste. Daedelow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Frösche - Scharfe Ritter 2:0

61e minuut.
Pilhofer heeft problemen om de bal te vangen. Brunnenmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pilhofer. Brunnenmeier raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brunnenmeier kan niet meer verder spelen. Repplinger komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pilhofer met de inworp. Repplinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Repplinger passt de bal zonder na te denken. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Magnin is nu in balbezit. Magnin passt de bal in één keer door. Repplinger is nu in balbezit. Repplinger schiet op doel. Sperber probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lakenmacher speelt de bal door. Holzmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmüller speelt de bal door. Repplinger rent richting de bal. Repplinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Frösche 45%, Scharfe Ritter 55%.
Wütende Frösche - Scharfe Ritter 2:0