Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haltlose Löwen Unbeliebte Servietten
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Pillack is nu in balbezit. Cassel onderschept slim de pass. Cassel passt de bal met de wreef. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Schönebeck geeft een hoge lob. Inworp. Puderbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plener is nu in balbezit. Plener schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cassel is nu in balbezit. von Bayern bereikt de bal nog maar net als eerste. von Bayern geeft een lange en hoge pass. Wiese is nu in balbezit. Wiese schiet op doel. Schilling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Cassel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jünemann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopplin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopplin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haltlose Löwen 56%, Unbeliebte Servietten 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haltlose Löwen - Unbeliebte Servietten 0:0

50e minuut.
Plener draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Coper trapt de bal weg van het doel. Zieler kopt de bal weg. Cassel geeft een hoge lob. Coper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Vagner rent richting de bal. Plener rent richting de bal. Plener met een sublieme pass. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jünemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünemann geeft een lange en hoge pass. Daar is Cassel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopplin rent richting de bal. Kopplin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zieler verovert de bal door een tackle van achteren. Zieler speelt de bal door. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming schiet op doel. Coper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haltlose Löwen - Unbeliebte Servietten 0:1

78e minuut.
Kopplin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopplin geeft een hoge lob. von Bayern is nu in balbezit. von Bayern schiet op doel. Schilling probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Coper met een harde bal richting middenveld. Jünemann kopt de bal weg. Daar is Wiese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopplin rent richting de bal. Kopplin schiet op doel. Schilling bokst de bal weg.

81e minuut.
Schönebeck heeft problemen om de bal te vangen. Zieler onderschept slim de pass. Zieler passt de bal met de wreef. Plener rent richting de bal. Plener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haltlose Löwen - Unbeliebte Servietten 0:2

90e minuut.
Schönebeck is nu in balbezit. Zieler verovert de bal door een tackle van achteren. Zieler probeert naar een medespeler te passen. Plener bereikt de bal nog maar net als eerste. Plener schiet op doel. Coper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haltlose Löwen 53%, Unbeliebte Servietten 47%.
Haltlose Löwen - Unbeliebte Servietten 0:2