Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verwegene Planeten Magere Glimmstengel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.1
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Lachmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruland met een sublieme pass. Klungelig pakt Lachmund de bal. Gersch rent richting de bal. Gersch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Planeten - Magere Glimmstengel 0:1

7e minuut.
Dietz rent richting de bal. Ferres onderschept slim de pass. Pfliegensdoerfer verovert de bal door een tackle van achteren. Dietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Ertl trapt de bal weg van het doel. Pfliegensdoerfer kopt de bal weg. Dietz is nu in balbezit. Dietz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Reluga passt de bal in één keer door. Pansen verovert de bal door een tackle van achteren. Kadner controleert de bal met de borst. Nsereko is nu in balbezit. Nsereko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Pfliegensdoerfer de bal onder controle te krijgen. Anfang rent richting de bal. Anfang probeert naar een medespeler te passen. Lachmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pansen speelt de bal door. Gallo rent richting de bal. Gersch verovert de bal door een tackle van achteren. Gersch draait met de bal, schiet en ... Ertl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Planeten - Magere Glimmstengel 0:2

36e minuut.
Bruns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo met een sublieme pass. Pfliegensdoerfer is nu in balbezit. Pfliegensdoerfer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Planeten 54%, Magere Glimmstengel 46%.
Verwegene Planeten - Magere Glimmstengel 0:2

50e minuut.
Pansen geeft een hoge lob. Perlitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlitz met een sublieme pass. Lachmund is nu in balbezit. Lachmund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gallo is nu in balbezit. Nsereko onderschept slim de pass. Kadner verovert de bal door een tackle van achteren. Kadner geeft een hoge lob. Ferres kopt de bal weg. Ertl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pfliegensdoerfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfliegensdoerfer passt de bal met de wreef. Dietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietz haalt uit met een fantastische trap. Inverga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verwegene Planeten - Magere Glimmstengel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verwegene Planeten 51%, Magere Glimmstengel 49%.
Verwegene Planeten - Magere Glimmstengel 1:2