Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wütende Frösche Unbeliebte Servietten
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Zieler probeert naar een medespeler te passen. Puderbach rent richting de bal. Puderbach passt de bal zonder na te denken. Leming is nu in balbezit. Leming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Frösche - Unbeliebte Servietten 0:1

15e minuut.
Noack rent richting de bal. Leming is nu in balbezit. Noack bereikt de bal nog maar net als eerste. Noack haalt uit met een fantastische trap. Dannewitz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Colonia rent richting de bal. Colonia speelt de bal door. Daedelow rent richting de bal. Daedelow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wütende Frösche - Unbeliebte Servietten 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Frösche 48%, Unbeliebte Servietten 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wütende Frösche - Unbeliebte Servietten 1:1

55e minuut.
Suslik is nu in balbezit. Pilhofer is nu in balbezit. Pilhofer passt de bal met de wreef. Daedelow is nu in balbezit. Daedelow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Suslik passt de bal in één keer door. Noack is nu in balbezit. Noack probeert naar een medespeler te passen. Leming is nu in balbezit. Leming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Noack rent richting de bal. Pilhofer begaat een overtreding. Noack is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zieler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leming is nu in balbezit. Leming schiet op doel. Staufenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Frösche - Unbeliebte Servietten 1:2

84e minuut.
Sperber geeft een hoge lob. Deike kopt de bal weg. Klungelig pakt Phlipsen de bal. Colonia is nu in balbezit. Colonia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Zötzsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Zötzsche passt de bal zonder na te denken. Daedelow rent richting de bal. Daedelow draait met de bal, schiet en ... Schilling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wütende Frösche - Unbeliebte Servietten 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Frösche 42%, Unbeliebte Servietten 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wütende Frösche - Unbeliebte Servietten 2:2