Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Düstere Biere Wütende Sterne
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Baier onderschept slim de pass. Zündel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zündel met een sublieme pass. Langfeldt is nu in balbezit. Langfeldt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mißbach is nu in balbezit. Mißbach passt de bal in één keer door. Schmittinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gänger is nu in balbezit. Gänger schiet op doel. Wentorf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Skaba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pistorius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmittinger rent richting de bal. Schmittinger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zündel is nu in balbezit. Zündel geeft een hoge lob. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhofer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Oberhofer kan de bal niet met de borst controleren. Schmittinger is nu in balbezit. Schmittinger passt de bal zonder na te denken. Gänger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gänger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Zündel de bal. Gänger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleierle is nu in balbezit. Gänger onderschept slim de pass. Gänger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Pistorius geeft een hoge lob. Kammermeyer kopt de bal weg. Langfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Biere - Wütende Sterne 0:1

37e minuut.
Baier rent richting de bal. Baier schiet op doel. Daar is Förderer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langfeldt rent richting de bal. Langfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Biere - Wütende Sterne 0:2

39e minuut.
Schafböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier onderschept slim de pass. Pergande is nu in balbezit. Baier onderschept slim de pass. Baier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ockert met een sublieme pass. Jecht is nu in balbezit. Jecht passt de bal in één keer door. Gänger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gänger draait met de bal, schiet en ... Wentorf bokst de bal weg.

45e minuut.
Mißbach verovert de bal door een tackle van achteren. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Jecht speelt de bal door. Gänger is nu in balbezit. Gänger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Biere - Wütende Sterne 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Biere 51%, Wütende Sterne 49%.
Düstere Biere - Wütende Sterne 1:2

51e minuut.
Langfeldt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schafböck is nu in balbezit. Baier verovert de bal door een tackle van achteren. Baier draait met de bal, schiet en ... Maeding maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Düstere Biere - Wütende Sterne 1:3

67e minuut.
Pergande onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baier. Pergande is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pergande met een snel genomen vrije trap. Gänger rent richting de bal. Gänger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ockert passt de bal in één keer door. Gänger is nu in balbezit. Mißbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gänger moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gänger kan niet meer verder spelen. Prudlik komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfeldt rent richting de bal. Pergande verovert de bal door een tackle van achteren. Baier is nu in balbezit. Baier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Düstere Biere 50%, Wütende Sterne 50%.
Düstere Biere - Wütende Sterne 1:3