Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magere Glimmstengel Düstere Biere
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Nsereko met een snelle inworp. Jaeschke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schmittinger. Jaeschke raakt geblesseerd tijdens het duel. Anfang komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kostedde is nu in balbezit. Schmittinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmittinger passt de bal in één keer door. Schafböck heeft problemen om de bal te vangen. Schafböck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Anfang controleert de bal met de borst. Schmittinger rent richting de bal. Schmittinger passt de bal in één keer door. Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudlik schiet op doel. Inverga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Reluga passt de bal in één keer door. Lachmund is nu in balbezit. Jaeschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmund rent richting de bal. Lachmund haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Glimmstengel - Düstere Biere 1:0

42e minuut.
Jaeschke kopt de bal weg. Lachmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Schafböck is nu in balbezit. Jaeschke rent richting de bal. Jaeschke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Glimmstengel - Düstere Biere 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Glimmstengel 51%, Düstere Biere 49%.
Magere Glimmstengel - Düstere Biere 2:0

53e minuut.
Jecht heeft problemen om de bal te vangen. Ferres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferres geeft een hoge lob. Lachmund is nu in balbezit. Lachmund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jaeschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeschke geeft een hoge lob. Nsereko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lachmund is nu in balbezit. Lachmund haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Förderer heeft problemen om de bal te vangen. Maeding bokst de bal weg.

84e minuut.
Pergande rent richting de bal. Kostedde onderschept slim de pass. Kostedde probeert naar een medespeler te passen. Lachmund is nu in balbezit. Lachmund draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Förderer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lachmund is nu in balbezit. Lachmund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Glimmstengel - Düstere Biere 3:0

89e minuut.
Jaeschke is nu in balbezit. Jaeschke passt de bal met de wreef. Lachmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmund haalt uit met een fantastische trap. Maeding werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Glimmstengel - Düstere Biere 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Glimmstengel 55%, Düstere Biere 45%.
Magere Glimmstengel - Düstere Biere 4:0