Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wütende Büffel Scharfe Ritter
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 21
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Teker passt de bal zonder na te denken. Pirk speelt de bal door. Sievert rent richting de bal. Magnin onderschept slim de pass. Magnin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ohse geeft een hoge lob. Aicheler is nu in balbezit. Walter verovert de bal door een tackle van achteren. Walter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Büffel - Scharfe Ritter 1:0

18e minuut.
Baumgarten onderschept slim de pass. Haberland is nu in balbezit. Haberland speelt de bal door. Walter rent richting de bal. Walter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pirk passt de bal zonder na te denken. Magnin heeft problemen om de bal te vangen. Magnin geeft een lange en hoge pass. Maarwitz is nu in balbezit. Maarwitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Walter kopt de bal weg. Haberland rent richting de bal. Haberland passt de bal zonder na te denken. Magnin is nu in balbezit. Magnin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kolhey de bal. Maarwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maarwitz haalt uit met een fantastische trap. Nahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pirk heeft problemen om de bal te vangen. Pirk met een sublieme pass. Maarwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maarwitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wütende Büffel - Scharfe Ritter 1:1

34e minuut.
Maarwitz onderschept slim de pass. Maarwitz probeert naar een medespeler te passen. Walter is nu in balbezit. Walter haalt uit met een fantastische trap. Nossek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Haberland is nu in balbezit. Maarwitz is nu in balbezit. Maarwitz speelt de bal door. Magnin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Weißbecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißbecker geeft de bal voor. Kügelgen kopt de bal weg. Walter is nu in balbezit. Walter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tembrink trapt de bal weg. Maarwitz kopt de bal weg. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgarten onderschept slim de pass. Baumgarten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Büffel - Scharfe Ritter 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Büffel 48%, Scharfe Ritter 52%.
Wütende Büffel - Scharfe Ritter 2:1

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ideker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Plaum heeft problemen om de bal te vangen. Magnin is nu in balbezit. Magnin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Holzmüller rent richting de bal. Baumgarten onderschept slim de pass. Baumgarten speelt de bal door. Walter rent richting de bal. Walter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Büffel - Scharfe Ritter 3:1

65e minuut.
Maarwitz is nu in balbezit. Maarwitz passt de bal met de wreef. Kolhey is nu in balbezit. Magnin verovert de bal door een tackle van achteren. Magnin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holzmüller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ideker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ideker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nahl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magnin is nu in balbezit. Magnin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kolhey de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Büffel - Scharfe Ritter 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Büffel 58%, Scharfe Ritter 42%.
Wütende Büffel - Scharfe Ritter 3:2