Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wütende Sterne Unbeliebte Servietten
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Deike met de inworp. Zieler is nu in balbezit. Cassel geeft een hoge lob. Leming heeft problemen om de bal te vangen. Leming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Sterne - Unbeliebte Servietten 0:1

5e minuut.
Phlipsen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolz met de inworp. Klungelig pakt Baier de bal. Baier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wütende Sterne - Unbeliebte Servietten 1:1

11e minuut.
Zündel rent richting de bal. Leming onderschept slim de pass. Leming passt de bal zonder na te denken. Noack is nu in balbezit. Noack schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cassel geeft de bal voor. Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Noack verovert de bal door een tackle van achteren. Leming rent richting de bal. Leming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wütende Sterne - Unbeliebte Servietten 1:2

20e minuut.
Noack rent richting de bal. Noack speelt de bal door. Skaba rent richting de bal. Leming verovert de bal door een tackle van achteren. Leming haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cassel met een sublieme pass. Zieler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieler probeert naar een medespeler te passen. Leming rent richting de bal. Leming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Noack geeft de bal voor. Skaba probeert de bal aan de voet te houden. Leming is nu in balbezit. Leming haalt uit met een fantastische trap. Schleierle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wentorf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gäng geeft de bal voor. Zieler rent richting de bal. Kammermeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Kostedde rent richting de bal. Kostedde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Sterne 62%, Unbeliebte Servietten 38%.
Wütende Sterne - Unbeliebte Servietten 1:2

68e minuut.
Deike met een sublieme pass. Baier is nu in balbezit. Met opzet legt Zieler zijn tegenspeler op de grond. Zieler krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Baier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oberhofer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Schönhöft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baier rent richting de bal. Baier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Phlipsen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mißbach geeft een lange en hoge pass. Langfeldt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gäng. Gäng krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bläsing kopt de bal weg. Noack is nu in balbezit. Noack passt de bal zonder na te denken. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wentorf probeert naar een medespeler te passen. Phlipsen kopt de bal weg. Zündel heeft problemen om de bal te vangen. Noack is nu in balbezit. Noack haalt uit met een fantastische trap. Wentorf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wütende Sterne 55%, Unbeliebte Servietten 45%.
Wütende Sterne - Unbeliebte Servietten 1:2