Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magere Glimmstengel Wütende Sterne
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Jaeschke onderschept slim de pass. Jaeschke probeert naar een medespeler te passen. Lachmund heeft problemen om de bal te vangen. Lachmund haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schleierle de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lachmund verovert de bal door een tackle van achteren. Jaeschke is nu in balbezit. Lachmund is nu in balbezit. Lachmund haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Bläsing de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ferres geeft een lange en hoge pass. Skaba is nu in balbezit. Skaba geeft de bal voor. Langfeldt rent richting de bal. Langfeldt schiet op doel. Inverga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kammermeyer neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Glimmstengel - Wütende Sterne 0:1

33e minuut.
Klungelig pakt Mißbach de bal. Nsereko onderschept slim de pass. Oberhofer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oberhofer krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Wentorf trapt de bal weg van het doel. Gersch kopt de bal weg. Klungelig pakt Mißbach de bal. Lachmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier verovert de bal door een tackle van achteren. Baier met een sublieme pass. Langfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Langfeldt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Glimmstengel - Wütende Sterne 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Glimmstengel 50%, Wütende Sterne 50%.
Magere Glimmstengel - Wütende Sterne 0:2

50e minuut.
Ferres met een sublieme pass. Jaeschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaeschke is nu in balbezit. Jaeschke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Oberhofer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nsereko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaeschke rent richting de bal. Jaeschke geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nsereko kan de bal niet met de borst controleren. Nsereko geeft de bal voor. Schleierle heeft problemen om de bal te vangen. Lachmund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachmund haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kostedde is nu in balbezit. Kostedde passt de bal met de wreef. Gersch speelt de bal door. Lachmund rent richting de bal. Lachmund schiet op doel. Wentorf bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magere Glimmstengel - Wütende Sterne 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magere Glimmstengel 45%, Wütende Sterne 55%.
Magere Glimmstengel - Wütende Sterne 1:2