Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schamlose Artilleristen Unbeliebte Servietten
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


33e minuut.
Kroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroll geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gäng de bal. Hermsmeyer is nu in balbezit. Hermsmeyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cassel speelt de bal door. Ruffra is nu in balbezit. Ruffra geeft een hoge lob. Parker bereikt de bal nog maar net als eerste. Parker schiet op doel. Schilling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ruffra met de inworp. Kroll rent richting de bal. Kroll passt de bal in één keer door. Parker rent richting de bal. Parker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Phlipsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schilling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kalberlah speelt de bal door. Zieler speelt de bal door. Deike heeft problemen om de bal te vangen. Parker rent richting de bal. Parker haalt uit met een fantastische trap. Schilling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Artilleristen 41%, Unbeliebte Servietten 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Schamlose Artilleristen - Unbeliebte Servietten 0:0

48e minuut.
Plener probeert naar een medespeler te passen. Dappes is nu in balbezit. Dappes speelt de bal door. Parker rent richting de bal. Parker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kroll geeft de bal voor. Puderbach heeft problemen om de bal te vangen. Plener begaat een overtreding. Puderbach raakt geblesseerd tijdens het duel. Leitzke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Schamlose Artilleristen - Unbeliebte Servietten 1:0

73e minuut.
Dappes passt de bal met de wreef. Kostedde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruffra. Ruffra krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kalberlah onderschept slim de pass. Cassel verovert de bal door een tackle van achteren. Cassel geeft een lange en hoge pass. Leming bereikt de bal nog maar net als eerste. Leming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schamlose Artilleristen 41%, Unbeliebte Servietten 59%.
Schamlose Artilleristen - Unbeliebte Servietten 1:0